Boutique 98

Over ons

Over ons

Boutique 98 werd geïnspireerd door Pure Senses fit- en wellness club, waar kinesist Willem Dudal en Osteopaat Thierry Riviere het fundament vormen voor begeleide fitnesscentra.

Met hun kennis staan we ongetwijfeld garant voor kwaliteit. Ellen Baar nam in Pure Senses als ex-prima ballerina het managerschap over en verdiepte zich in onder andere rugscholing, groepslessen, personal training, functionele massage en co, met vele bijscholingen tot gevolg.

Mathijs kruiste ons pad en met zijn jaren aan ervaring in de sector als fitnessmanager en personal trainer was het een directe match! Mathijs besloot zich de laatste jaren meer te gaan specialiseren in de medisch-wetenschappelijke kant van trainingsleer via de opleidingen ‘Personal Trainer Pro Medisch’ en ‘Sportrevalidatie-Performance Trainer’. Wij versterken ons team ook met andere vakspecialisten en werken met freelance personal trainers en groepslesgevers. Els Huys mag hierin ook niet ontbreken. Onze gecertifieerde gezondheidscoach die je kan helpen bij voeding, leven en jezelf zijn!

Passie voor de mens en de daarbij horende persoonlijke aanpak is voor de coaches van Boutique 98 terugkeren naar de kern van de PERSONAL training waarbij jij als individu centraal staat. Bij Boutique 98 Oostkamp nu ook small group training om geen enkel excuus meer toe te laten! Train met je beurtenkaart per half uur wanneer het jou uitkomt. Op je gemak, in groepjes van maximaal 6 personen.

Benieuwd naar deze unieke en vooral persoonlijke aanpak? Maak gerust een afspraak of vraag meer informatie!

Gepersonaliseerde trainingsschema’s
Blessurepreventie
Progressieve training

Visie

Van Boutique 98 mag je gepersonaliseerde trainingsschema’s verwachten waarbij we de nadruk leggen op blessurepreventie en progressieve training. Zo staan we garant voor een verantwoorde begeleiding met een positief eindresultaat. Kortom, bij Boutique 98 staat jouw goed gevoel centraal.Terug naar de roots van personal training, één op één op jouw maat. Recht uit het hart van mensen voor mensen.

In Boutique 98 Oostkamp schuiven we ook alle excuses van de baan met onze 30 minuten small group trainingen. Gezelligheid troef bij onze Oostkampfamilie. Train in een groep met maximaal 6 personen, vóór je werk, in je pauze of erna. Reserveer je plaatsje wanneer het jou uitkomt!

In beweging zijn is belangrijk. Zet je mentale, algemene en rug gezondheid, immuniteit, mobiliteit en zoveel meer centraal.